fbpx

Za vsa naročila nad 80 € brezplačna poštnina.

Za vsa naročila nad 80 € brezplačna poštnina.

Tradicija, naravni materiali in nekaj posebnega

 Ljubki izdelki za vaše otroke in zdrav dom.

Naravni materiali

tradicija

Naravni materiali

naravno

Naravni materiali

Nekaj posebnega

Za vaše dojenčke kvačkam ljubke kapice, okrogle preproge in dekorativne košarice za shranjevanje dojenčkovih stvari. Košarice so lep dekorativni predmet v vašem domu.

Novorojenčkova koža je še posebej občutljiva na materiale, ki jo obdajajo in vase sprejema vse dobro in tudi tiste snovi, ki niso najboljše. Ker mi je zdravje in prijetno počutje vašega otroka najpomembnejše, so vsi izdelki Marjine košare kvačkani iz naravnih materialov, ki dojenčku nudijo zdrav in topel prvi dotik.

So tudi vaši starši shranili kapice, nogavičke in ostale ljubke stvari, ki ste jih nosili kot otrok in so vam zdaj v večni spomin?

 

Izberite kvačkan in tradicionalen izdelek za neprecenljiv spomin na prve dni otrokovega življenja.

»Vesela sem, da niti, ki jih kvačkam grejejo glavice vaših otrok, v katerih se že snuje čudovito novo življenje.«

Kakovost izdelkov, ki jih predam naprej mi je zelo pomembna. Zato izbiram materiale z Oeko-Tex certifikatom. Izdelki so preverjeni na vsakem koraku in so varni za vašega dojenčka. Certifikat zagotavlja, da izdelki ne vsebujejo pesticidov, klorofenolov, formaldehida, alergenih barv in težkih kovin.

Kvačkane kapice

Ljubke kapice iz Oeko-Tex ekološkega bombaža bodo prijetno grele glavico vašega malega novorojenčka. Vse kapice so tradicionalnega dizajna, prijetne na dotik v različnih modelih in barvah.

Okrogle preproge

Okrogle kvačkane preproge, ki jih kvačkam iz Oeko-Tex ekološkega bombaža so prijetna podloga za vašega dojenčka, ki dela prve kobacajčke in prevale. Preproge so tudi prikupna popestritev dojenčkove sobice. Izbirate lahko med  enobarvno in preprogo z likom.

Dekorativne košarice

Kvačkane košarice za urejeno sobico vašega dojenčka in lično urejeno kopalnico. Za vas kvačkam košarice iz Oeko-Tex ekološkega bombaža, iz različnih barv, ki bodo lepo dopolnile dojenčkovo sobico, kopalnico, predsobo ali pisarno. Povsod v domu so majhne stvari, ki je dobro, da so pri roki, a lepo zložene v košaricah tradicionalnega dizajna.

Vesela sem, da niti, ki jih kvačkam grejejo glavice vaših otrok, v katerih se že snuje čudovito novo življenje.

Marja

So tudi vaši starši shranili kapice, nogavičke in ostale ljubke stvari, ki ste jih nosili kot otrok in so vam zdaj v večni spomin? Izberite kvačkan in tradicionalen izdelek za neprecenljiv spomin na prve dni otrokovega življenja.

kapice

Preproge

Dekorativne košare

Naravni materiali

kvačkano

Naravni materiali

Slovenski izdelek

Naravni materiali

Naravni materiali